Све чланове Коморе биохемичара Србије (КБС) обавештавамо да ће се Кандидациони зборови за изборе за нов сазив чланова Скупштине КБС одржати дана 15. 05. 2018. године (уторак).

Кандидациони зборови у огранцима Коморе биће обављени:
1. У изборној јединици број 1. – огранак Београд, Кандидациони збор ће се одржати у просторијама Хотела „Славија“ (сала „Gallery“, међуспрат) ул. Светог Саве 1-9 у Београду, са почетком у 12:00 часова.

2. У изборној јединици број 2. – огранак Ниш, Кандидациони збор ће се одржати у просторијама Клиничког центра Ниш, амфитеатар Интерне клинике (стара зграда), Бул. др Зорана Ђинђића бр. 48. у Нишу, са почетком у 12:00 часова.

3. У изборној јединици број 3. – огранак Војводина, Кандидациони збор ће се одржати у просторијама Завода за здравствену заштиту студената (сала за континуирану едукацију, IV спрат), ул. др Симе Милошевића бр. 6. у Новом Саду, са почетком у 12:00 часова.

Поштоване колеге, позивамо вас да активно учествујете у изборним активностима за Скупштину КБС, јер ће од вашег ангажовања у великој мери зависити квалитет рада Коморе и сва каснија питања везана за професију коју обављамо.

 

У Београду, 09. мај 2018. године ПРЕДСЕДНИК
ЦЕНТРАЛНЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ
КОМОРЕ БИОХЕМИЧАРА СРБИЈЕ

Даниела Бартоловић, ср
Дипл. фарм.-мед. биохемичар
Спец. медицинске биохемије
Субспец. лаб. ендокринологије