Све обавезне чланове Коморе биохемичара Србије (КБС) обавештавамо да ће се дана 12. 05. 2022. године (четвртак), одржати кандидациони зборови за изборе за нов сазив чланова Скупштине КБС, и то:

1. У изборној јединици број 1. – Огранак Београд, Кандидациони збор ће се одржати у просторијама хотела „Славија“ (велика сала на међуспрату), ул. Светог Саве 1-9 у Београду, са почетком у 09,00 часова.

2. У изборној јединици број 2. – Огранак Војводина, Кандидациони збор ће се одржати у просторијама хотела Велики, улица Николе Пашића 24 у Новом Саду, са почетком у 13,00 часова.

3. У изборној јединици број 3. – Огранак Ниш, Кандидациони збор ће се одржати у амфитеатру Института за патологију Универзитетског клиничког центра Ниш, Булевар др Зорана Ђинђића бр. 48 у Нишу, са почетком у 12,00 часова.

Поштоване колеге, позивамо вас да активно учествујете у изборним активностима за Скупштину КБС, јер ће од вашег ангажовања у великој мери зависити квалитет рада Коморе и сва каснија питања везана за професију коју обављамо.

Преузмите:

1. Решење о месту одржавања кандидационих зборова (PDF)
2. Решење о проглашењу бирачког списка (PDF)
3. Бирачки списак ИЈ Огранак Београд (PDF)
4. Бирачки списак ИЈ Огранак Војводина (PDF)
5. Бирачки списак ИЈ Огранак Ниш (PDF)

Председник
Централне изборне комисије
Коморе биохемичара Србије
Др мед. Веселинка Нововић с.р.
спец. клиничке биохемије