Поштовани,

Обавештавамо вас да је Министарство здравља РС упутило позив стручној и широј јавности, представницима здравствених установа и институција, државних органа, локалних самоуправа и привреде, да се упознају са Нацртом плана оптимизације мреже установа здравствене заштите у Републици Србији (Мастерплан) и учествују у процесу јавних консултација о предложеној оптимизацији.

Позивамо Вас да се упознате са садржајем кључних докумената и предложењим решењима за унапређење ефикасности, доступности и квалитета здравствене заштите на следећим линковима (кликом можете приступити документима):

Нацрт Стратегије оптимизације мреже установа здравствене заштите и смернице за израду плана развоја здравствене заштите до 2035.године
Нацрт Плана оптимизације мреже установа здравствене заштите

Online презентација Мастерплана и јавно-приватни дијалог ће се одржати 10. фебруара 2021. године у 11,00 часова уз уживо пренос на почетној страници web сајта www.optimizacijazdravstva.rs. Сви заинтересовани могу да номинују питања или коментаре за представнике Министарства здравља РС и пројектни тим писаним путем преко званичне контакт форме: www.optimizacijazdravstva.rs/ostavite-komentar.

Комора биохемичара Србије