Opis posla i kompetencije:

Tražimo kvalifikovanog Magistra farmacije – medicinskog biohemičara, da se pridruži našem stručnom, odgovornom i visoko motivisanom timu.
Glavne odgovornosti uključuju izvođenje biohemijskih, imunohemijskih, hematoloških i drugih analiza iz oblasti rada medicinske laboratorije prema popisu laboratorijskih usluga, rukovanje, praćenje i održavanje laboratorijske opreme u skladu sa internim procedurama laboratorije, verifikaciju i po potrebi interpretaciju dobijenih rezultata drugom stručnom specijalizovanom medicinskom osoblju, sprovođenje unutrašnje kontrole kvaliteta, praćenje procedura i standarda vezanih za ispunjenje kriterijuma dobre laboratorijske prakse, kao i kontinuirano unapređenje procesa rada u laboratoriji i ostale zadatke vezane za oblasti iz medicinske biohemije.

Kvalifikacije:

1. Magistar farmacije – medicinski biohemičar
2. Magistar farmacije, specijalista medicinske biohemijie
3. Doktor medicine, specijalista kliničke biohemije

Ponuda:

Obezbeđujemo stimulativnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja, kao i konkurentnu zaradu u skladu sa kvalifikacijama i iskustvom kandidata. Ako ispunjavate navedene uslove i želite da se pridružite našem timu, molimo Vas da pošaljete svoju biografiju i motivaciono pismo na našu email adresu:

karijera@jugolab.rs

Za sve informacije, možete pozvati
066 8 550 400