Обавештавамо Вас да Асоцијација приватних здравствених установа и приватних пракси Србије организује Први међународни конгрес здравствених радника у приватном сектору који ће се одржати 22-23. фебруарa 2019. године, у хотелу „Crowne Plaza“ у Београду.

Конгрес је акредитован под акредитационим бројем А-1-2451/18 за лекаре, стоматологе, биохемичаре, фармацеуте, медицинске сестре, здравствене техничаре, стоматолошке сестре, стоматолошке техничаре, при чему се за пасивно учешће добија 10 ке бодова.

Обавештавамо све чланове Коморе биохемичара Србије (КБС) да се могу регистровати по повлашћеној цени која важи за чланове Асоцијације, без обавезе учлањења у Асоцијацију, као и независно од тога да ли раде у приватној или државној установи, тако да је за пријаве до 19. 02. 2019. године цена 3.000,00 РСД (рана котизација), а након тога изноос котизације биће 4.000,00 РСД. Потребно је само да при пријави у падајућем менију код одабира котизације изаберете категорију “члан Асоцијације“. Ова могућност је резултат вишегодишње добре сарадње КБС и Асоцијације, која ће надамо се бити настављена и у наредном периоду.

За Конгрес се можете пријавити путем линка: www.kongresprivatnika.rs/prijavni-formular

Све додатне информације о Конгресу можете да нађете и на сајту:
www.kongresprivatnika.rs

Програм Конгреса
Преузмите документ

Списак предавача и предавања
Преузмите документ