Поштоване колегинице и колеге,

У оквиру редовних активности које спроводи Комора биохемичара Србије (КБС), дана 06. 10. 2016. године у седишту Коморе одржан је састанак коме су присуствовали Прим. др сц. мед. Лилика Звездановић – председник огранка Ниш, Прим. др сц. Драгана Л. Пап – председник огранка Војводина, дипл. фарм.-мед. биохемичар Катарина Гошић – председник огранка Београд, Прим. др сц. Татјана Водник – председник Управног одбора КБС и Прим. др сц. мед. Славица Цимбаљевић – директор Коморе.

На састанку је извршена анализа активности Огранака у текућој години у домену поверених и осталих послова, као и разматрање планова за наредну годину. Уз упознавање са текућим пословима и актуелностима разматрани су начини даљег унапређења комуникације чланства са Огранцима и седиштем Коморе.

Сумирајући рад, активности и предлоге које су чланови КБС упућивали Огранцима и централи Коморе, поново се показало да су интереси свих нас који радимо у лабораторијама заједнички, независно да ли смо по основним студијама лекари или фармацеути, те је од изузетног значаја да сви заједно радимо на унапређењу струке, као и на очувању и јачању наше Коморе.

У име КБС захваљујем се Председницима Огранака на свакодневном ангажовању, што све поверене послове обављају веома посвећено и професионално, мада без финансијске надокнаде, и доприносе функционисању Огранака и Коморе.

С поштовањем,
Прим. др сц. мед. Славица Цимбаљевић с.р.
Директор Коморе биохемичара Србије