Поштоване колегинице и колеге,

На почетку године желим Вам пуно успеха у раду у Вашим установама, као и да заједно радимо на решавању питања која ће допринети унапређењу струке којом се бавимо.

Претходну годину смо завршили радно, одржавањем седнице Скупштине 26. 12. 2017. године, а која је сазвана на предлог Управног одбора, Надзорног одбора и Директора Коморе биохемичара Србије (КБС).

На седници су донете одлуке о даљим активности Коморе у оквиру унутрашњег дијалога о Косову и Метохији у који су коморе здравствених радника укључене по позиву Председника Републике Србије, Господина Александра Вучића.

Такође, усвојене су измене и допуне Статута КБС, које ће ступити на снагу након добијања сагласности од Министарства здравља РС и објављивања у Службеном гласнику РС.

Захваљујемо се свим члановима КБС који су у претходној години узели активно учешће у раду КБС кроз рад тела и органа Коморе, учешћем у анкетама и анализама које је спроводила Комора, као и давањем предлога и сугестија, и надамо се да ће се таква сарадња наставити и током ове године.

С поштовањем,
Директор Коморе биохемичара Србије
Прим. др сц. мед. Славица Цимбаљевић с.р.